Klein Springkussen Huren

U heeft een kinderfeestje met een paar kinderen en wilt deze op de leukste manier blij maken? Huur dan een leuk springkussen. Het voordeel van een klein springkussen huren is natuurlijk ook dat het bijna overal geplaatst kan worden. Als u bij ons een klein springkussen gaat huren dan kunnen we u verzekeren dat het zeer eenvoudig op te zetten is. Zonder zorgen een springkussen huren, dat kan alleen bij ons.

Verhuur Abraham Party verhuur springkussen sara huren limburg party verhuur limburg feestartikelen happy rent springkussen huren limburg verhuur belgie huren springkussen huren sarah party verhuur abraham pop verhuur limburg abraham huren springkasteel huren feestverhuur springkussens rodeo stier springkussen verhuur limburg terrasverwarmer verhuur spellen springkasteel huren limburg statafel huren springkasteel limburg rodeostier huren springkussen verhuur stormbaan te huur attractie verhuur in limburg popcorn huren suikerspin verhuur slush te huur opblaasbare abraham huren sarah verhuur luchtkussen huren springkussen verhuur luchtkussen te huur springkasteel huren spellen rodeo stier verhuur stormbaan huren glijbaan verhuur sumo worstelen huren bungee run huren

Happy Rental | Gaasstraat 3A, 6369 VA, Simpelveld | Tel. +31 (0)85 002 0026 | info@happyrent.eu | KVK 14083173

Genoemde Prijzen zijn excl. 21% btw.

Springkussen TaartOpen 
3 * 4 * 2 M
€ 79
Springkussen
WesternOverdekt met glijbaan
3,6 * 3,3 * 3 M
€ 99
Gratis de Dag van te voren Ophalen
Altijd gratis de dag van te voren al ophalen of geleverd! En ook gratis de dag erna pas retour! Zo heeft u extra lang plezier van uw springkussen en loont het zich nog meer om een springkussen te huren. 
Zelf Ophalen
De eerste mogelijkheid is dat u het springkussen zelf ophaalt en terug brengt. Dit is de goedkoopste manier om een springkussen te huren en kan in zowel Swalmen als Simpelveld in Limburg. Prijzen zijn excl. btw. 
Laten Leveren in Limburg + € 65
De tweede mogelijkheid is dat u het springkussen door ons in Limburg laat leveren en ophalen. We zetten het springkussen dan ook kosteloos voor u op. De extra kosten hiervoor bedragen: € 65 excl. btw. 
Laten Leveren in Nederland + € 70
De derde mogelijkheid is er voor als u buiten de provincie Limburg woont. U kunt het springkussen ook in de rest van Nederland bij ons huren, we sturen het springkussen dan naar u op, u dient het springkussen zelf op te zetten. Uiteraard zorgen we voor een duidelijke instructie en organiseren we ook dat het springkussen weer bij u opgehaald wordt. Zonder zorgen een springkussen huren, dat is het idee. De extra kosten hiervoor bedragen: € 70 excl. btw. 
Snel Reserveren
Wij adviseren u op tijd uw springkussen te reserveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor dit kan telefonisch op 085-002-0026 of per E-Mail. Een Springkussen Huren was nog nooit zo leuk! mailto:info@happyrent.eu?subject=Aanvraag%20Happy%20Rentalshapeimage_5_link_0
Springkussen Circus MiniOverdekt 
3,5 * 3 * 2,8 M
€ 99
Springkussen
Rode JumperOverdekt
4,2 * 3 * 3,5 M
€ 99
Springkussen RegenboogOverdekt 
4,2 * 3 * 3,5 M
€ 99
Springkussen
Groene JumperOverdekt
4,2 * 3 * 3,5 M
€ 99
Springkussen
ArenaOpen
4,1 * 4,6 * 3,1 M
€ 89
Springkussen
BallenbakOverdekt incl. ballen
4,2 * 3,5 * 2,4 M
€ 129